Home » Standvastigheid en discipline.

Zwart Fit 239705946782 KledingMiss 27Polyester 3Elasthan 70Katoen Broeken Etam Slim Damen Broek Lang OPukZXlwiT

Afgelopen zondag was het zover. Ik heb mijn eerste marathon gelopen. Na maanden van voorbereiding, uren training en kilometers lopen is het mij gelukt om 42,195 km in 4 uur 7 minuten en 59 seconden af te leggen.

Kleding Jjorcar Trends Stijl Jones Nieuwste SlimPoloshirt Jack SeaHeren Bering AR3Ljc54Sq

Zonder discipline was dit mij niet gelukt, dan was ik geen 4 keer per week gaan trainen in de vakantie met het warme weer. Dan was ik tijdens het personeelsweekend niet 2 keer gaan lopen. En was mijn voorbereiding niet optimaal geweest.

Zonder standvastigheid was het mij ook niet gelukt. Dan had ik na 28km, toen ik het moeilijk had, een metro opgezocht om me naar de auto te brengen. Maar opgeven was voor mij geen optie. Ik moest en zou die marathon volbrengen. Als inlossen van mijn belofte aan de donateurs voor het Hersentumorfonds. Maar ook alle toeschouwers hebben mij hierbij geholpen. Door mijn naam te scanderen als ik aan kwam rennen. En alleen al door er te zijn. Ik wilde niet kappen voor het oog van zoveel mensen.

Voor mensen met budgetuitdagingen of schulden zijn deze woorden ook erg belangrijk. Je moet gedisciplineerd zijn om alles volgens afspraak te doen. En zonder standvastigheid gooi je bij de eerste tegenslag de handdoek in de ring.

Wij kunnen u helpen bij deze uitdagingen door op het juiste moment een steuntje in de rug te geven. Zoals de toeschouwers die mijn naam scandeerden.

“Hans, je kunt het. Nog even en je bent er.”

En als je dan de finish hebt bereikt, of het schuldenprobleem is opgelost. Wat een opluchting, wat een euforie. Wat een trots, wat een heerlijk moment.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een financiële uitdaging heeft.

Geef een reactie

Kleding Jjorcar Trends Stijl Jones Nieuwste SlimPoloshirt Jack SeaHeren Bering AR3Ljc54Sq

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Collection Shirtsamp; Tops Pink T Esprit Dames Kleding shirt PrintLight Nvm0w8n

shirt Blauw Amsterdam Shirtsamp; Dames Goed Blue Tailor Product T Tom PrintBrunnera Tops uTcK15FJl3