Home » Standvastigheid en discipline.

Polo Shirts modieus Must Be billabong Xxl Koffers Ontwerp Bag Tassen Billabong Blauw bgIf7yY6v

Afgelopen zondag was het zover. Ik heb mijn eerste marathon gelopen. Na maanden van voorbereiding, uren training en kilometers lopen is het mij gelukt om 42,195 km in 4 uur 7 minuten en 59 seconden af te leggen.

35Modal 35Katoen KledingMango Damen Jurken Shoulder Jurk 27Polyester 45555506217 Zwart 3Elasthan Open GpqzMUSV

Zonder discipline was dit mij niet gelukt, dan was ik geen 4 keer per week gaan trainen in de vakantie met het warme weer. Dan was ik tijdens het personeelsweekend niet 2 keer gaan lopen. En was mijn voorbereiding niet optimaal geweest.

Zonder standvastigheid was het mij ook niet gelukt. Dan had ik na 28km, toen ik het moeilijk had, een metro opgezocht om me naar de auto te brengen. Maar opgeven was voor mij geen optie. Ik moest en zou die marathon volbrengen. Als inlossen van mijn belofte aan de donateurs voor het Hersentumorfonds. Maar ook alle toeschouwers hebben mij hierbij geholpen. Door mijn naam te scanderen als ik aan kwam rennen. En alleen al door er te zijn. Ik wilde niet kappen voor het oog van zoveel mensen.

Voor mensen met budgetuitdagingen of schulden zijn deze woorden ook erg belangrijk. Je moet gedisciplineerd zijn om alles volgens afspraak te doen. En zonder standvastigheid gooi je bij de eerste tegenslag de handdoek in de ring.

Wij kunnen u helpen bij deze uitdagingen door op het juiste moment een steuntje in de rug te geven. Zoals de toeschouwers die mijn naam scandeerden.

“Hans, je kunt het. Nog even en je bent er.”

En als je dan de finish hebt bereikt, of het schuldenprobleem is opgelost. Wat een opluchting, wat een euforie. Wat een trots, wat een heerlijk moment.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een financiële uitdaging heeft.

Geef een reactie

35Modal 35Katoen KledingMango Damen Jurken Shoulder Jurk 27Polyester 45555506217 Zwart 3Elasthan Open GpqzMUSV

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korte oliver S Winkels Amsterdam oliver JurkBlue Dames s uniek Jurken YeWHbED29I

Outlet Leer1784732686198 Dames Vandaag Leren Schoenen Veterboots Sacha Zwart 80mwNn